Trucs per sobreviure al canvi d'armari

5 trucs per sobreviure al canvi d'armari

Les peces d'abric queden relegades a un segon pla per donar pas a la roba lleugera, còmoda i colorida

21.03.2016 | 19:24

Amb l´arribada del bon temps toca fer el canvi d´armari. 

Guardar, tirar, regalar, tirar, guardar. I així successivament! Ja ha arribat la primaver i amb ella el sol, les bones temperatures i els llargs passejos. Això vol dir que les peces d'abric queden relegades a un segon pla per donar pas a la roba lleugera, còmoda i colorida.

Però l'etern dubte és aquí: què donem i amb què ens quedem? A continuació et donem cinc claus per canviar l'armari amb el canvi d'estació i guanyar temps i espai!

1- Netejar l'armari. El primer que cal fer és buidar l'armari i els calaixos per disposar de l'espai d'una manera ordenada i neta. És una labor que requereix temps i energia, però és fonamental per mantenir la roba impecable. Treure tot i veure l'armari com un llenç en blanc ajudarà a recol·locar tot millor.



 Resultado de imagen de cambio de armario



2- Decidir  donar i què conservar. El que no s'usi, es dóna. Les peces que estan al fons de l'armari ´per si de cas´, al final acaben agafant pols i mai s'acaben usant. El millor que pots fer és donar tot allò que no s'ha usat i fer buit pel nou. La clau està en dir adéu a aquelles peces que no t'has posat en 10 mesos. A més ara amb les noves aplicacions de compravenda de segona mà, pots vendre les peces que ja no usis perquè les aprofiti algú i de pas et treus uns ingressos extra.
 
                            caixa del SI                                             caixa del NO
Ver las imágenes de origenVer las imágenes de origen



3- A cop de bàsics. Mantenir peces atemporals i versàtils: texans, samarretes bàsiques, camises sastre o blazers que et salvaran en més d'una ocasió.


Ver las imágenes de origen



4- La col·locació, la clau. Cal separar la roba de fer esport de la d'oficina i, després, el més pràctic és agrupar-ho per tipologia i colors. Si hi ha paciència, separar també per teixits serà la millor opció. Per aprofitar al màxim l'espai, convé que els penjadors siguin de la mateixa grandària i que vagin col·locades en la mateixa adreça.

Resultado de imagen de perchas iguales         
5- Conservar jaquetes. La diferència entre el dia i la nit és acusada i una jaqueta fina pot salvar qualsevol situació. Per això és bo no guardar totes les peces d'abric i conservar les més primaverals per a aquestes ocasions. Si hi ha dubtes: les de color càl·lids i vius sempre seran les millors amigues d'un look primaveral.
Resultado de imagen de chaquetas finas para verano
Resultado de imagen de chaquetas finas para verano
         Resultado de imagen de chaquetas finas para verano



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 comentarios:

Post a Comment