CONSELLS de com aprofitar les rebaixes d´ aquest Hivern 2020


https://www.instagram.com/tv/B7mCLHiBzPn/?utm_medium=copy_link/?utm_medium=copy_link/channel/?hl=es


T'explicaré  com aprofitar les millors rebaixes d'hivern 2020 en botigues.

Tots  esperem impacients el període de rebaixes, una època de consumisme en la qual busquem les millors gangues o l'abaratiment d'algun producte amb el qual portem somiant tota la temporada. També som conscients que se'ns pot anar una mica la mà amb les compres només pel fet que tot estigui rebaixat. Per això, et donu alguns consells, per a aprofitar al màxim i de la millor manera les rebaixes d'aquest hivern 2020.


                                               Resumen ventas fondo plano estilo vector gratuito

https://www.instagram.com/tv/B7mCLHiBzPn/?utm_medium=copy_link/channel/?hl=es                                              

Les rebaixes ja són aquí!! 
sabem que això ens incita a més d'una a ficar de tot en la cistella de la compra o a agafar més penjadors dels que deuríem. Però ves en compte!, perquè si t´entusiasmes  pot fer que acabis comprant roba que no necessites i que provablement  acabarà penjada en el teu armari criant pols.


                                   Sonriendo mujeres eligiendo ropa Foto gratis 


Per això és important que pensis bé abans de comprar i que evitis cometre els errors més comuns en rebaixes.

T´invito a que segueixis aquests consells per a comprar adequadament durant les rebaixes.


CONSELLS PER A COMPRAR EN REBAIXES:



Consell 1: No compris només per l'oferta que veus: hi ha moltes peces que tenen una oferta tan bona que et resulta impossible no comprar-la. Abans de picar, pensa si realment és alguna cosa que necessites i et posaràs. Sinó, acabarà sent una pèrdua de diners.


Revisa l'armari abans de sortir de casa
Has esperat que arribessin les rebaixes per a renovar l'armari, però tampoc es tracta de canviar-ho tot. Abans de sortir de compres és prioritari revisar l'armari per a veure què es necessita i no tornar amb més pantalons i jereis del compte, i seguir sense un abric per al fred hivern. Tampoc s'ha d'oblidar el calçat i els complements en fer la llista.Molt important!


                                  Mega ventas disponibles para la sección de mujeres

Consell 2: No compris roba sols perquè és tendència o ho portin les celebrities: encara que sigui bo  apostar per les tendències , tambè  has de buscar roba del teu estil i que et senti bé. 

Consell 3: No compris roba que no tindràs ocasió de posar-te: encara que t'enamoris dels vestits més bonics de les botigues, si saps que no tindràs ocasió de posar-te'ls, evita caure en la temptació o acabaran penjats en el teu armari eternament.


Consell 4: Compra roba de la teva talla: si trobes roba que t'encanta però no queda la teva talla, no et conformis amb una talla major o menor. No et quedarà bé i acabaràs regalant-la-hi a algú.


                                            Resultado de imagen de pantalones que no abrochan


Consell 5: Aposta pels bàsics, les que veniu als meus tallers ja hem parlat d´ elles en el fons d´armari, colors neutres, llisos, etc,.. hi ha peces i complements que mai passen de moda i les rebaixes són l'ocasió perfecta per a fer-te amb ells sense que et dolgui gastar-te una mica més de diners. Seran una inversió a llarg termini.


Si vols saber quins són els errors més freqüents alhora d´anar de rebaixes,  no et perdis el pròxim mini tip de  "Consells  per a comprar en les rebaixes d'Hivern 2020."


 No oblidis d´escriure els teus comentaris!!!











Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 comentarios:

Post a Comment