Tendències de moda en ulleres de sol

Tendències de moda en ulleres de sol




Ets una apassionada de les ulleres de sol? Mira el mini-tip i descobreix  quins són els models  més "trendy" per aquest estiu 2020.

Metàl.liques: les muntures de metall  causen sensació, especialment en formes geomètriques amb vidres de colors. Tornen els anys 90 a la moda de les ulleres de sol!

Enmirallades: continuen sent tendència! Són perfectes per a un look de platja informal i esportiu. Juga amb colors i contrastos!

Rodones Hippies: El -RETRO- segueix de moda. Ulleres de sol inspirades en dècades passades! En aquesta tendència les formes arrodonides i estructures metàl.liques són un must.

Ulleres Cat Eye: Les famoses muntures de gat, es tracta de models sofisticats i elegants que estan de moda aquesta temporada.

Ulleres sostenibles: Fetes amb materials reciclats i que s´ajusten a la moda al 100%.

Armadura translúcida: Mides grans i de colors transparents. L’encertaràs segur! Inspira’t en tons fluor i alegres per no passar desapercebuda.


Blanques: Les ulleres de sol blanques més desitjades per a aquest estiu.

Animal Print: Mirades efecte ‘animal print’: Sentat salvatge! apostar per elles és incorporar al teu ‘look’ un detall atrevit. Un consell combinar-ho amb ‘outfits’ en acabat llisos perquè no quedi molt carregat.

Graduat amb suplement: El més recomenable si vols la senzillesa. Dos en un amb les muntures de sol sobre les ulleres graduades fàcils de treure i posar amb format imantat.

Amb estampats: Les ulleres decoratives son ideals per anar per la city, de llunes, ètniques,florals, de lluentons. L’alegria de la temporada! . Atreveix-te a ser tu!

Les influencers: Les viseres dels vuitanta, són sens dubte el top ten d´aquesta temporada si vols anar a la última. Si hi ha un complement pel qual aposten les famoses i que s'ha convertit en protagonista dels seus comptes de 'Instagram', és la visera 'Dior Club 1' de la 'maison'. Et sona? 

Agraïments a SanJuanòptics per fer possible aquest vídeo. 
Recorda que si dius que véns de SaraPaca tindràs un descompte.


No oblidis d'escriure els teus comentaris i ja em diràs amb quins et quedes!
 
Clica el video




















Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 comentarios:

Post a Comment