Anàlisi del color


Anàlisi del color (video)
https://www.instagram.com/bysarapaca/channel/?hl=es






L' últim vídeo us parlo d'una de les parts més importants a l'hora de fer una assessoria d'imatge que és el análisi de color.

Abans de fer un canvi d'armari fa falta saber o tenir clar quines són les peces i colors que ens senten més  bé i i ens afavoreixen i quins no.

La coloriometria és potser una de les parts més complicades alhora de fer un estudi i jo sempre el que recomano  és que assistiu a un professional perquè us digui  quina paleta de color pertanyeu i quins colors us senten millor.

Si vols saber quina és la teva paleta de color o estació de l'any, queda´t i pren nota!

El color és tan important que ha de ser bàsic i encertat a tots els nostres looks.
Recorda que no tindrem una segunada oportunitat per a donar una bona impressió. Segons la imatge que tu donis, que tu projectis, és tal com ens veuen els altres i per això és molt important no descurar-la.



Farem la prova prop del rostre i perquè? Doncs perquè els colors sempre impacten, amb la llum del sol ens irradien la cara.
Tot el que vulguis posar-te de cintura cap avall plena llibertat absoluta dins dels cànons de la morfologia





 que parlarem més endavant i sobretot evitar d'usar aquells colors que no ens afavoreixen , evitar d'usar-los a prop del rostre, sempre el més allunyat possible.

El primer de tot que hem de saber és a quina estació cromàtica pertanyem i això ve donat per:
El tipus de color de pell, el color d'ulls i el color de cabell (el 100% natural, el de naixement ).





Existeixen 4 paletes de colors o 4 estacions de l'any que són:
Primavera, Tardor, Estiu, hivern
Aquestes ens determinaran si som de temperatura càlida o de temperatura freda i també si som d'alt o de baix contrast.


                 
És a dir que segons el nostre tipus de pell, el nostre color d'ulls i el nostre color de cabells serem d'una o d´una altre estació i mai pertanyerem a dues, sempre ho farem d'una. Partint de l'estació de l'any que siguem, tota la nostra roba, tots els nostres complements i tot el nostre maquillatge serà en funció d'aquesta paleta de colors.


Us animo doncs  a que ho feu  practiqueu a casa davant d'un mirall ,amb llum natural mai directa del Sol!, Això sí! sense gens de maquillatge, sense bronzejat i sense arrecades ni res, el més natural possible.

Si tenim els cabells de color natural ens ho podem deixar al descobert o mig recollit i si són amb tints , reflexos, etc ens el recollirem el màxim possible.



Comencem doncs!!!









Aqui us deixo una plantilla on pots puntuar les teves caracteristicas i saber si pertanys a pell càlida o freda.




Per tant una persona es considera de tonalitat càlida si almenys dues d'aquestes tres coses: pell, ulls i cabell són càlids i seran freds si dues d'aquestes tres coses són fredes.
Tambè el mateix si  dues de les tres coses ets suau o baix contrats o bé brillant o alt contrast.


 4 estacions:

Si tens harmonia freda i alta intensitat seràs   -  Hivern

Si tens temperatura freda i baixa intensitat seràs -Estiu.

Si tens harmonia càlida i alta intensitat seràs   -Tardor
si ets temperatura càlida i baix contrast seràs   -Primavera

















Moltes m´heu preguntat que passa si ens volem posar un color que no és el nostre?
 Doncs no passa absolutament res ens ho podem posar però sense fer-ho a prop de la cara, el més allunyat del rostre amb peces més desbocades, escotades, i el mateix passa amb els complements si has de posar-te alguna arrecada platejada i el teu color és el daurat doncs procurarem de posar-nos una part de dalt de la nostra paleta de color que sigui més predominant, més tancada que ens toqui més a la cara .

És increïble el que un color pot fer-nos a la cara!!!

Per això insisteixo que acudiu a un professional, estem parlant que els preus d'un test de color no són elevats i ens pot ajudar a saber quina és la nostra paleta de color i treure molt més partit a la nostra roba i al mateix temps sentirnos millor.

Això és tot! No et perdis de veure el video abaix us deixo l´enllaç. i recorda  qualssevol dubte o pregunta me la podeu fer i us  ajudaré encantada.
Moltes grácias seguidores


https://www.instagram.com/bysarapaca

https://www.facebook.com/bysarapaca/






Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 comentarios:

Post a Comment