Com escollir la base correcta de MAQUILLATGE


Com escollir la base correcta de maquillatge





🧏‍♀️ Proves la base a la mà abans de comprar-la?
Uses el mateix to a l'estiu que a l'hivern? 🤷‍♀️ 
Llavors mira això... 
La base de maquillatge és aquest producte que el mateix pot fer miracles amb el teu rostre o bé convertir-se en el teu pitjor enemic.😱 




Quantes bases de maquillatge hi ha?

El primer que et recomanem fer és buscar la textura de maquillatge que millor et va, pel teu tipus de pell, ja que els tons i textures varien de l'una a l'altra. 
Aquí tens un llistat:


– Maquillatge fluid: l'opció lleugera i còmoda. Recomenable per pells més seques.



– Maquillatge en Mousse: més dens. Ideal per a pells  mixtes  i seques. 



– Maquillatge en pols: ideal per a obtenir un acabat vellutat i mat, especialment per a pells mixtes i grasses. Sempre busca que siguin productes oil-free. Lliures d´oli.



– Maquillatge compacte: Cobreixen més i són més difícils d'estendre. Avui dia existeixen versions compactes per a gairebé qualsevol tipus de pell, incloses les problemàtiques. Lliures d'oli, amb factor de protecció solar, per a pells sensibles, etc. Pots trobar diferents formats. Recomenable per a pells grasses.


        Escollir el color ideal

Efecte macareta ! La base de maquillatge no és un  autobronzejat per aconseguir l'efecte del sol en el nostre rostre, coll i escot .És  el producte que et permetrà unificar el to del cutis per a poder lluir un maquillatge bonic i  lliure d'imperfeccions. Desprès de la base, una altre cosa són els correctors  i tapa ulleres, etc, per tant aplica una capa fina per evitar l´efecte mascareta que totes temem tant.





Per a donar amb el teu to exacte fes una prova: 
Res de compres per internet, tret que ja coneguis el teu to. 
No té molt sentit provar  la base de maquillatge en el dors de la mà, en tot cas el posarem per mirar la textura, això si. 


Sempre és millor en un lateral del rostre o del coll. És aquí on hauràs de buscar el to que més s´ajusti amb el teu color natural de pell ,per a aconseguir aquest efecte uniforme i evitar l'efecte màscara.




Uses la mateixa base de maquillatge a l'hivern que a l'estiu?
 Tret que et mantinguis igual de bronzejada en totes dues èpoques de l'any, seria un error.Per això l'ideal és comptar amb dos tons diferents: un clar, per als mesos en què no prens el sol i un  més fosc per a l'època de sol. 

Com aplicar la base correcta?


Per un costat tindriem el format i el to de base de maquillatge que millor et vagi, i per l´altre pots optar per diferents eines per a aconseguir un cutis ideal:


– Esponja de maquillatge: permeten un acabat natural i són molt versàtils. Sempre humitejar-les abans  d´usar, aconseguirem més fluidesa i estalviarem base de maquillatge.




– Brotxa : permet més cobertura que una esponja, però amb un  acabat més natural . Es pot usar  tant amb maquillatge fluid com en pols.



– Les mans: La millor eina per a obtenir l'acabat ideal, ja que el treball amb les gemmes dels dits permet escalfar el producte i que aquest s'assenti millor sobre la pell.



UN TRUC per a aconseguir un acabat perfecte et recomanem començar a aplicar punts de maquillatge desde  el centre del rostre, pel front, el nas, les galtes i el mentó i anar estenent el producte cap als costats i cap al coll amb l'eina que prefereixis (i fins i tot amb els dits).


-------------------------------------------

Aquests son els mini consells de com triar la teva base de maquillatge, el to encertat i el que fa a format i textura.
Pren nota!🔖 En directe amb Camila Franco. @makeupbycamilafranco
Recorda de escriure els teus comentaris i preguntes. Fins el pròxim mini tip!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ------------------------









Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 comentarios:

Post a Comment