Guia d'estil: Com usar un blazer de la millor manera


Guia d'estil: Com usar un blazer de la millor manera

El blazer, és una de les peces més elementals del bon vestir. 

El blazer compta amb un tallatge ideal tant per a  looks formals com informals. És ideal per a usar-se en diferents ocasions i amb múltiples combinacions. Així que serà millor que trobis el teu Fit correcte.

Evita sobrepassar els canells: El teu blazer hauria d'arribar just als teus canells sense passar-les ni quedar-se massa enrere. No dubtis mostrar una franja de les mànigues de la teva camisa.

Usa un mocador o  a accessori:  Si vols donar-li un toc extra al teu look sense ser massa ostentós un accessori petit és una excel·lent opció.

Combina o contrasta: Utilitza camises bàsiques que ressaltin amb tons oposats al del teu blazer o que incorporin detalls que li facin joc.

No temis acompanyar-ho amb jeans: Una de les millors qualitats d'aquesta peça és la seva flexibilitat per a formalitzar-la o tornar-la casual. Combina-ho amb bambas, botins o sabates de taló.

Et convidu a que fagis els teus conjunts creant diferents looks amb una sola jaqueta, m´ ensenyes els teus looks?





Amb només un sol Blazer pots crear  looks diferents per el dia a dia, animat i fes les teves pròpies combinacions.








Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 comentarios:

Post a Comment