Ronyoneres, la tendència que està arrasant en el 'street style'.

Ronyoneres, la tendència que està arrasant en el 'street style'. 




Algunes m'estan preguntant com usar les ronyoneres i d´altres que odien o no poden amb  aquesta tendència, així que us passaré un espècie de tutorial perquè la pugueu estimar  una mica més.

L'ús de la ronyonera té els seus inicis cap a finals dels 80 i principis i meitats dels 90  i s'instal·la en aquesta temporada altre cop, de fet ja fa un parell de temporades que   s´estan insinuant, però aquesta és potser la que es presenta amb més força.



Consells a seguirper a portar la ronyonera:


1-  Portar la ronyonera que contrasti una mica amb la peça que portem, per exemple.







2- Ús segons el teu tipus de cos. 

A- És a dir si tenim els malucs més amples que les espatlles és convenient desviar l'atenció en la part de dalt, la ronyonera de manera creuada o marcant cintura, serà la manera més adequada. 










Pel contrati, si tenim les espatlles més amples que el maluc, llavors la ronyonera pot anar més a la zona del maluc o tambè a la zona de la cintura, per a generar volum cap avall.






Si a més a més al teu cos li falta recalcar la cintura la ronyonera és un accessori ideal per a fer-ho.









Si no t'animes a portar peces tant esportives com aquestes de colors vius, fluors o estampats varis,




podeu recórrer al cuir o ronyoneres més de vetsir





Espero que us hagi servit aquest tutorial i recordeu que podeu consultar,fer preguntes, comentaris i no oblideu d´aportar  els  vostres looks!!!













Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 comentarios:

Post a Comment