Leggings: com portar-los amb estil sense semblar "Hortera"

Van començar com una peça alliberadora per a les mestresses de casa, va resultar indispensable per a brillar en els clubs de música disco de finals dels 70´S i ara la tendència 'athleisure' els ha tornat a situar en el top ten.

Leggings: com portar-los amb estil sense semblar "Hortera"









El leggin s, ha convertit ja en un fons d´armari per a aquesta Tardor/Hivern 2019-20 però si no tens molt clar com portar-los, atenta als  consells.

És una peça que jo la uso tant per a dia com per a nit. Ara bé, qui pot? o quin cos li afavoreix més i quin menys? 


Primer consell:


Al ésser una malla engomada té certa lluentor, amb la qual cosa haurem d'apreciar que si les posem ressaltarà la part de la malla, amb la qual cosa, el primer que haurem d'evaluar és el nivell de lluentor que volem.


Si nosaltres tenim un cos on crida més  l´ atenció  la part de dalt per exemple molt pit, molta espatlla etc, ens vindrà perfecte trobar un leggin amb molta lluentor, perquè desviarà l´atenció a la part de baix. Però si tens molt de maluc és menys recomanable dur-la amb tanta lluentor, llavors  haurem de buscar algún leggin més  suau com per exemple el cuir o un altre teixit més matitzat.





Segon consell :

Creem loocks mixtes : això de lluentor de nit i cotó de dia ja no es porta, combina amb samarretes de cotó amples de baix  per dissimular més la zona de malucs o prendes maxi a la part de dalt .





Quin calçat és l´apropiat, funciona amb sneakers?

Perfecte! t´ho  pots posar amb bambes com a look de dia informal,
per exemple combinar-les amb prendes amb textures més urbanes, amb calçat còmodeo bé format més de tarda- vespre amb l´opció de botins .


                                


        Botes Altes -  Informal-  Botins        
                                    

                                  Animal print

Aquesta temporada l'animal print és un dels més buscats, recomano portar-lo amb prendes amples a la part de dalt ,  per tal de dissimular més els malucs i escorçar  l´estampat.












Cintura alta y cremalleras

Els leggings no són mitjges i tampoc pantalons , però aquesta norma té una excepció i són els leggings de cintura alta

Són igual d'ajustats que les malles clàssiques però han de tenir algun tipus de detall en la cintura, ja sigui botons o cremalleres perquè sembli menys "malla" i més pantalons. 




Així allargues les teves cames

Un dels punts més importants perquè un legging senti bé, és que sigui "tobillero". D'aquesta manera, les cames semblen més llargues encara que portis una part de dalt que sigui ampla. També si porten ratlles o franges laterals estilitzarà més la silueta. Deixar que es vegi un trosset de pell fa que la silueta s'allargui visualment. Tenint això en compte, apunta: queden bé amb sneakers (sobretot amb les clàssiques blanques) i si necessites una ajuda  els tacons no fallen.

Semblen Jeans


Queden de meravella amb un jersei de punt gruixut perquè ens ajuden a crear un cert equilibri en la nostra silueta.

                                                                     Estampats


Experimenta amb leggings estampats






         Proval´s amb una  camisa Texana


Si combines els teus leggings amb una camisa vaquera et veuràs súper chic. Aquesta Tardor/Hivern 2019-2020 porta aquest look amb els teus botins de temporada o sabates de taló.





Com Triunfar aquest Nadal

Així que ja saps! Aquestes festes si no saps què posar-te, amb l'ajuda d´uns leggings podràs adquirir un look encantador i diferent.

                                

              


Anima´t i ensenya´m els teus looks!!!!!


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 comentarios:

Post a Comment