Qui és bySaraPaca? Entrevista durant el confinament

Potencia el millor de tu



La imatge perosnal moltes vegades es relaciona amb el físic, és a dir si ets bonica, alta prima,etc. 

Al cap i a la fi la imatge perosnal va més enllà de com som físicament, mirar-nos al mirall i preguntar-nos qui som abans del qui vull ser?


No és una feina fàcil, preguntar-nos qui som, quins son els meus punts forts i quins els febles?, per això, podem demanar ajuda als que ens envolten.

Acceptem-nos tal com sóm i deixem de banda tot allò que no ens agrada, per exemple la panxa, els malucs, el pit, caderes, etc.


El truc està a potenciar el millor de tu és a dir el “ QUè SOM ” , així serà  més fàcil  dissimular el que menys ens agrada i recalcar, ressaltar, tot  allò que volem que vegin els altres de nosaltres.


El meu treball consisteix a treure el millor de "TU", la teva persona, a fer que et sentis a gust, i com? Doncs reflectint el vostre interior a través d´una cosa molt important: la  imatge


La imatge perosnal  té a veure en part amb l´aparença física, però també i no menys important amb l´interior de les persones.



                                                           Clica aquí per veure el vídeo


                               https://www.instagram.com/tv/CGc7qGmhA8C/?hl=es

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 comentarios:

Post a Comment