Són les mascaretes un nou complement per a crear estil?
 Però són útils les màscares reutilitzables?


  



Cada vegada són més habituals les màscares casolanes, inclús alguns dissenyadors i marques dmoda es llancen a confeccionar les seves pròpies i ja les tenen a la venda.

Les mascaretes facials, s´han convertit en un complement més per a crear estil i ja formen part de la nostra vestimenta.

No cal dir que l'usuari, obligat a anar a totes parts amb la màscara, opta per personalitzar-la i trobar el disseny que li escaigui millor segons el seu estil i personalitat.

Moltes  màscares  no poden oferir el mateix nivell de protecció que les sanitàries, però el fet és que, el es puguin desinfectar i reutilitzar, les converteix moltes vegades, en una solució més ecològica i econòmica.

 Avui tenim aquí a la Marta, ella és la creadora de la marca Le bouton vert, una marca de proximitat, on va començar fent bosses, renyoneres, necessers, motxilles, etc,..i que are s´ha vist una mica, amb la necessitat, en quant la demanda, de fer mascaretes, totes elles  fetes a mà, amb un toc molt personal, amb molt de "carinyu", totes elles fetes amb materials reciclats (seguint la filosofia Upcycling - donant-li un segon ús a les prendes), i amb creacions úniques.

 I ja sabeu, abans de sortir de casa no oblideu de posar-vos la màscara!

Si en necessiteu alguna doncs le bouton vert en té de molt xules i ja em direu amb quina us quedeu!

No oblideu de escriure els vostres comentaris, preguntes, el que sigui i ens veiem en el pròxim mini Tip


Fins a la pròxima!

clica aquí

https://www.instagram.com/tv/CHQt7I0F6QQ/?hl=es

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 comentarios:

Post a Comment